IDMS Usluge i proizvodi

IZRADA WEB SAJTOVA
Svi naši sajtovi iz naše radionice su jednostavni za korišćenje, fleksibilni i potpuno zadovoljavaju najstrožije kriterijume sigurnosti i funkcionalnosti. U potpunosti prilagođeni svim vašim zahtevima. Korišćenjem naše CMS platforme ureðivanje i održavanje sajta je veoma jednostavno i intuitivno. Dovoljno je elementarno poznavanje rada na računara kako biste samostalno uređivali vaš web site prema sopstvenim potrebama i bez dodatnih troškova za održavanje.

IZRADA NAMENSKIH WEB APLIKACIJA
IDMS tim kroz kompletnu analizu specifičnih potreba vašeg posolovanja izradiće sve vrste web aplikacija koje su u potpunosti prilagođene vašim potrebama. Koriste ste najnovije tehnologije kako bi se zadovoljili najviši sigurnosni standardi i obezbedila maksimalna funkcionalnost ponuđenog rešenja. Aplikacije krojene prema vašim potrebama donose značajnu uštedu u vremenu, troškovima i resursima.


INTERNET PRODAVNICE
IDMS Company ima dugogodišnje iskustvo u izradi sajtova za internet prodaju, tzv. internet prodavnica.  Ali ne samo iskustvo u izradi i održavanju, već i u vođenju kompletnog poslovanja u vezi sa internet prodajom i rešavanjem konkretnih problema koji nastaju tokom složenog procesa internet prodaje.
Uz naše rešenje internet prodavnice veoma brzo i lako poboljšaćete sopstveno poslovanje i povećati prodaju.

IPOST: SERVIS ZA EVIDENCIJU I AŽURIRANJE POŠILJAKA
Servis iPost predstavlja platformu za evidenciju i ažuriranje pošiljaka koja je u potpunosti projektovana i razvijena od strane IDMS Company tima. iPost rešava probleme pronalaženja, umnožavanja i praćenja dokumenata u okviru poslovnih procesa. U svakodnevnom poslovanju servis iPost ostvaruje značajne uštede na troškovima otpreme i slanja pošiljaka (dokumenata), ažuriranju vraćenih pošiljaka sa tačnim razlozima vraćanja, evidenciji ulazno-izlaznih pošiljaka (korišćenjem elektronske delovodne knjige), generisanju detaljnih izveštaja za potrebe menadžmenta u vidu: tabela, grafikona, pie chart-ova i eksporta dobijenih rezultata pretrage kao xls file.

500+

Naša rešenja su u potpunosti prilagođena vašem poslovanju i specifičnim zahtevima.

IDMS Company će na kvalitetan i profesionalan način odgovoriti
svim vašim zahtevima.

image image image image image